Staročeská zabijačka aneb velké vepřové hody
Jedním z tématických týdnů, byl i týden vepřových hodů, kdy si všichni naši zákazníci pochutnávali na výborných jídlech, které jsme pro ně připravili. Součástí těchto týdnů je i dekorace a výzdoba našich výdejen v daném tématu.
Zde je výběr některých jídel, na kterých si mohli naši hosté během zabijačkového týdne pochutnat:
- Mandlové ledvinky, rýže
- Pečené krkovice, selské brambory
- Zbojnické medailonky, brambory
- Selský vepřový guláš s křenem, houskový knedlík
- Zabijačkový pochoutkový talíř, chléb, hořčice, křen
- Pečené vepřové koleno,křen,hořčice,chléb
- Jelítkový prejt, zelí, brambory
- Zabijačkový guláš, HK
- Vepřové výpečky, zelí, knedlík a další chutné pokrmy
- Ovarová polévka
- Krvavá polévka ze zabijačky
- Játrová polévka
Součástí tohoto tématického týdne, byla i ochutnávková a prodejní akce masných výrobků a uzenin.
Podívejte se na malou ukázku z tématického týdne: