Tématické kuchyně

Tématických týdnů se zaměřením na různé druhy pokrmů se během roku chystá vždy několik.

Tématické týdny jsou zaměřeny na určitý typ kuchyně, buďto mezinárodní kuchyně, nebo sváteční kuchyně, kdy si všichni naši zákazníci pochutnávají na výborných jídlech, které jsme pro ně připravili

Součástí těchto týdnů je i dekorace a výzdoba našich výdejen v daném tématu.

Některé tématické týdny se během roku pro velký úspěch opakují.

Velice lákavá ukázka některých našich tématických týdnù:

 

Gastronomické akce, připravované pro rok 2012:

 

 

  • ÚNOR. : Slovenská kuchyně
  • DUBEN: Velikonoční menu
  • ČERVEN : Řízkové hody
  • ZÁŘÍ : Staročeská kuchyně
  • LISTOPAD : Zabíjačkové hody
  • PROSINEC : Vánoční menu

 

Gastronomické akce, připravované pro rok 2011:

  • Únor -     Česká klasika
  • Duben -   Velikonoční kuchyně,  Maďarská kuchyně
  • Květen -   Vaříme z Telecího
  • Červen -   Balkánská kuchyně
  • Srpen -     Z lesů , vod a strání
  • Říjen -      Venkovská kuchyně
  • Prosinec- Tradiční zabíjačka

 

 


 

Gastronomické akce, připravované pro rok 2010:


Gastro akce 2010









































































Aktualní informace o  připravovaných akcích jsou vždy s předstihem oznámeny v  AKTUALITÁCH

Aktuality

Jídelní lístek:

ŠKOLNÍ JÍDELNY: 

GYMSO, SUPŠ KV 

ISŠTE HDB

SPŠ OSTROV

SPEC ZŠ KV

 OSTATNÍ VEŘEJNÉ JÍDELNY:

VŘESOVÁ,VINTÍŘOV 

POLIKLINIKA SOKOLOV


 

 

 


 

 

certifikat

 

 

certifikat

Povinné údaje / GDPR