Tématické kuchyně
Tématických týdnů se zaměřením na různé druhy pokrmů se během roku chystá vždy několik.
Tématické týdny jsou zaměřeny na určitý typ kuchyně, buďto mezinárodní kuchyně, nebo sváteční kuchyně, kdy si všichni naši zákazníci pochutnávají na výborných jídlech, které jsme pro ně připravili
Součástí těchto týdnů je i dekorace a výzdoba našich výdejen v daném tématu.
Některé tématické týdny se během roku pro velký úspěch opakují.
Velice lákavá ukázka některých našich tématických týdnù:
Gastronomické akce, připravované pro rok 2012:
- ÚNOR. : Slovenská kuchyně
- DUBEN: Velikonoční menu
- ČERVEN : Řízkové hody
- ZÁŘÍ : Staročeská kuchyně
- LISTOPAD : Zabíjačkové hody
- PROSINEC : Vánoční menu
Gastronomické akce, připravované pro rok 2011:
- Únor - Česká klasika
- Duben - Velikonoční kuchyně, Maďarská kuchyně
- Květen - Vaříme z Telecího
- Červen - Balkánská kuchyně
- Srpen - Z lesů , vod a strání
- Říjen - Venkovská kuchyně
- Prosinec- Tradiční zabíjačka
Gastronomické akce, připravované pro rok 2010:
Aktualní informace o připravovaných akcích jsou vždy s předstihem oznámeny v AKTUALITÁCH